Tuesday, 31 December 2013

... k!sAh aQu ...

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum .. sweet nineteen ..
I'm Amira Najwa bt Mohd Radzi. Juz call me wawa. Borns 13 Mei 1995.
Taken by Meor Muhammad Aidil Aiman at 22/12/2013.

Hobi , social life internet , hehehe .. Favourite colour , purple ..

Selain wawa , kawan-2 aku panggil aku 'budak senget' :D
Nie sume Nur Qurratu'aini punya pasal . hahaha !!
Melaka tempat study aku aek .. Famous la katakan .. Bandaraya Bersejarah , huhu ^_^ ,,

26/8/2013 , tarikh tercetusnya group F4E a.k.a Friends ForEver !!

Dalam group ni , banyak fiil nya ohh .. Banyak ragam !!
Dalam group nie , ada 16 orang semuanya.
Fuhh !! Bayangkan jer lah , macam mana ragam kita orang kan , :)

Satu hari ni, kitaorang ada pergaduhan besar ..

Banyak kali jugak lah , kitaorang gaduh .. Sedih ohh .. bila gaduh macam nie ...
Sampai tak bertegur sapa .. Hermm ..  :(

Sekarang, hubungan kitaorang tak macam dulu .. Dah tak rapat macam dulu lagi dah ..

Tapi, hai nie 31/12/2013 (selasa) , kitaorang nak jumpa budak F4E .. Nak sambut tahun baru sesame , hehe :D .. Even tak semua yang join , tu pon dah cukup bermakna ..

Nie haaa aku nak mention nama dyaorang .....


Tasya , Eiyka , Aini , Dayah , Nani , Kang , Raj , Paan , Khai , Azam , Din , Am , Dato' Faisal , Faisal (ustad) , Syed , and termasuk aku 16 orang lah , hahaha ^_^ //


Hope hari nie berjalan lancar ..


Aminnnn ... :')







9 comments:

  1. Tahniah kerana kau berjaya satukn mereka semula...

    ReplyDelete
  2. berjaya dah ke ? aku rasa mcm tak jer .. satu ke timur satu ke barat ... hrm ....

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Knp nama aq ade sekali??
      Aq bknnya ahli f4e pn

      Delete
  4. Replies
    1. Ehh aq just menumpang je kowt...tetibe je aq ad dlm list -.-

      Delete